Wednesday, 4 July 2012

Awcakkk! hehehe

Assalamu'alaikum....

Hai, hai, hai..Lamenyerrr ayu xupdate blog,hehehe....Kemalasan yang amat sedang melanda,huhu...

Alhamdulillah, lam sebulan lepas, ayu dah abis praktikal kat Hosp Kuantan sbg Fisioterapi student. Semuanya berlalu dengan baik walopon ade la moment2 yang menyedihkan hati ayu...Bukan sedih nak berpisah ngan fisio2,hehe..Hakikatnye, mestila hepi sbb dah abis da tugasan kami di Hosp Kuantan,hehehe..Cume biasela, lam hidup mst ade mnde2 sedih kan?

Apa2 pun, ayu tahu bukan senang nak maafkan orang2 yang dah menganiaya kite...Setiap kali teringt, ayu rase terkilan sgt...Kalau ayu salah, bgitau..Jangan aniaya ayu cmni..cume, insya Allah, insya Allah, insya Allah, moga Allah kuatkn hati tuk maafkan dorang...Bukan kah Allah suke pada org2 yang memaafkan salah org lain? :)

Sebaik je habis praktikal (8/6/12), terus esoknye bertolak ke UiTM Puncak Alam. Xsempat2 nak rehat,hehehe...Then, kena rushing2 siapkan folder resource dan kes study, uwaaaa...Mmg bizi smpai ayu xmandi seharian mase hari deadline (11/6/12) tu,hehehe....Busuk pun busuk la asal folder resource n case study ayu siap...ngeee~

Sebaik je anta Folder, terus gi umah Nur tuk study sbb 13 Jun 2012, ayu ade Professional Exam kat Hosp Sg Buloh..So, ayu ada lam 2 hari je nak cover semua areas (Orthopaedic, Geriatric, Neurology, Cardioresp and so on)

Giler mmg giler la tp nak wat cmne...smpai kepala ayu rase berat n mase sujud pun leh rase 'keberatan' kepala ayu,hehehe...

N tibela 13 Jun 2012..Professional exam ni sgt penting sbb ia umpama gate yang akan menentukan samada kamu boleh melangkah tuk graduate ataupun tak. Gagal Professional exam, gagal la graduate..n antara exam2, professional exam ni la yang plg killer....:(

Spoil mood ayu nak amik professional exam sbb punye la lame ayu tunggu giliran smpai petang. xde la lame sgt pun tp spoil la sbb yang lain semua balik..Tinggal ayu ngan sorang kwan je lagi sbg last candidates hari tu. Debaran nak exam pun da xde,hehehe..

N ayu dapat patient stroke....Uwaaa, stroke lagi..asyik2 bile praktical exam dgn lecturer dpt stroke jep..Profesional exam pun stroke gak? huhuhu...En Romizan sbg internal examiner and En Asmawi sbg external examiner...En Asmawi tu tough gak nak puaskn hati dia..Dah bbrapa candidates da yang nangis stiap kali habis exam..Mmg psycho,huhuhu...

So, ayu treatla patient tu...N xtau la result cmne nnt....Tunggu je la result kuar nnt..Tapi ayu rase mcm worst je ayu buat..Byk mnde tertinggal...En Asmawi ade gak la psycho2 ayu smpai ayu jd keliru sndiri...Tapi xde la smpai nak wat ayu menangis...

Cume mmg ayu menangis pun after exam tu. Bukan sbb kena psycho ngan En Asmawi or En Romizan, tp sbb ayu rase ayu xbuat yang terbaik..:)

Doakan ayu:)




11 comments:

Ardini Humaira said... Reply To This Comment

moga dapat result yang comel tau :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... Reply To This Comment

ayu!!! dila pun rindu ayu...lama kot ayu mnyepi...sibuk rupenye..huhu...dgr cite ayu mcm bnyknye keje n exam!! huhu..gudluck ye...insyaAllah success:)

O CIKTEDDY said... Reply To This Comment

kuatkan semangat ya ^^

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

semoga ayu lulus exam tu..

memang busy giler ar ayu ni.. sampai tak mandi.. kerja berterusan.. huh... penat tu...

Badrina Ibtisam said... Reply To This Comment

Hello sister! Lama dah tk dtg sini. Hehe all the best k dalam apa je yg akak buat!! :)

Noraim said... Reply To This Comment

susah nya jd budak fisio ni eh.

FaTiN-desu said... Reply To This Comment

oo~~dasyatnyer busy!patut lame update..InsyaAllah dgn segala usaha penat lelah tu Allah akan bagi yg terbaek tuk Ayu..Amin..

atIEsAyAnGkAmU said... Reply To This Comment

moga ayu buat yg terbaik...
amin...!!

semoga berjaya mencapai cita2..

man said... Reply To This Comment

moga berjaya..

jadikan lah kekurangan yang kita dapat kesan selepas praktical exam sebagai panduan semasa melaksanakan tugas apabila bekerja nanti.

Ayumi Comot said... Reply To This Comment

@FaTiN-desu

hehe..insya Allah ten...moga ten pun camtu gak:)

9n0L4 said... Reply To This Comment

best of luck ye dear. lame betul tak nmpk. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM