Saturday, 27 October 2012

Bercuti di Perhentian Island (pic)



Assalamu'alaikum...

Hupdate basi.....!!!

Hari tu, ayu ade janji nak update gambar2 gi pulau kan? Ni previous entry ayu citer sal experience ayu bercuti ke Pulau Perhentian, Terengganu...

Sori, kerana kesibukan + kemalasan, ayu baru nak update gambar2 tu...Ngeeee~



Ni kat Long Beach...Pantai dia panjang dan luas...:)



Konon2 main pasir..Eksyen je lebih:P



Yang ni betul2 main pasir..hihihi:)



Di manakah kekasih hati yang kunanti2 kan selama ini...Kekeke~



Adik bongsu saya, Nurul Najwa:)



Posing je lebih....Nak ade mood bergambar pun susah sbb dah spoil tgk mat n minah salleh ramai sangat...Mujur mood tu datang jugak walaupun pending jap,huhuhu....



Najwa Najwi!



Owwww...Nak jatuh niii.....!



Candid:)



Besarnya muke Najwa,kekeke~



Konon2 cover photo Pulau Perhentian..Ok dop? huhuhu...(Tapi malas nak edit:P)



Zana: Nak berenang tapi takut...Main kat tempat tohor2 (cetek) je la...



Ni pun mandi kat Long Becah:)



Kena jungle trekking dulu dari Coral Bay untuk sampai ke Long Beach...Penatttt~



Double hats? huhuhu...



Pakai topi tapi xpanas pun...Motif? Pakai sebab nak bergambar je tuh:P



Comel x bile semua pakai macam sedondon? hehehe...Ade uncle Chinese yang senyum2 kat kitorang...Pahtu, mintak izin  nak amik gambar kitorang...Dia cakap, comel sebab pakai sedondon (walopon xde la sedondon sangat)



Terbangla topi...Terbangla~ (hehe)



We are BFF, insya Allah, forever~



Kucing pulau....Sangat teruja bila tengok kucing kat pulau..(Jakun kot..) Ingatkan dia datang sini naik bot tapi owner tu cakap, kucing ni dah dilahirkan sini...Curious, camne kucing yang 1st generation boleh ade kat pulau ni ek? Ade orang bawak dari tanah besar ke..Atau, memang Allah cipta kat pulau tu ade 2 ekor kucing (betina n jantan), sampaila dorang membiak2...?Ok, agak teruja di situ bila bercakap pasal kucing,heee~

Done!!!! Sori gambar sikit je yang ayu upload...Sebab gambar yang lain, banyak terbuka aurat...hihihi...So, ni je la gambar yang sesuai untuk dipublishkan~

Hepi nice day~

23 comments:

Syarafi[skyforce331] said... Reply To This Comment

syiooooookk wooo :D

Chic Na said... Reply To This Comment

bestnya bercuti kat pulau perhentian. :)

Cik PensiL said... Reply To This Comment

Akak Ayu , cantik lahh . suka tengok :D

puteri kasih said... Reply To This Comment

syoknyer bercuti...kucing tu memang comel :)

iremi nisces said... Reply To This Comment

Asalamu alaikum, jazakAllah khair for sharing so kind of you, learn what happens 'After Hajj'

Take Care.

Intan Norhaida said... Reply To This Comment

bestnye g pulau...mmg tringin nk g pulau2 kt sna??? x wat itenerary??? kot2 leh jadikan panduan...

Miss Volvo said... Reply To This Comment

waa cantiknya pasir tu putih kan? sy xpena lg g ganu :(

Ieyra Ghani said... Reply To This Comment

wahh . saya org besut pun tak sampai lagi pulau perhentian =.="

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Takpe, gambar yang ada nie pon dah menggambarkan keseronokan bercuti disana

cweet pinky said... Reply To This Comment

paling suke gmba kucing , hahaha ~~

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

untung lerrrr ...

are_lin@yu said... Reply To This Comment

whh beznya ayu prgi pndai nmpk cantiklah tu ;-)

Globe-Rider said... Reply To This Comment

Terbaeeeek la Ayu.. :-*

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Seronoknya bleh bercuti kat pantai kan Ayu...best yek kat situ..pasir pantai dia pun cantik...

amy syahiera said... Reply To This Comment

cantek la sys gambar-gambar nye ,
pandai posing + pandai snap pic ,
pantai nye cantik :D

Khalilah MNor said... Reply To This Comment

pantai dgn rumah skrg 3 kilometer je. tapi, seumur idup 3 4 kali je pegi... hehe mmg best kalau ade teman gi pantai

Badrina Ibtisam said... Reply To This Comment

Nice lah kak!! =')

Aww kucing tuu meow meow~~ <3

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

posing sakan ye.hehee..kucing tu ada org bawa le kotkan asalnya...:)

Mishter Izwän said... Reply To This Comment

seronoknyer, tgk pic pun da tau tmpat tuh ohsem sngt . .

9n0L4 said... Reply To This Comment

mmg cantik laaa pulau ni. bile la nak gi ni. name je org tranung tapi dok pernoh gi. :)

M Fizan said... Reply To This Comment

aduhh.. jelesnya tengok gambar-gambar ni. nak rehat kat pulau....

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

wah berkelah... bestnyer...

nur said... Reply To This Comment

bsetnya mkn angin!!!! heee....blog walking here...singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM