Wednesday, 14 November 2012

I am a physiotherapist:)


Assalamu'alaikum...

Tadaaa! Terhapdate pun blog ayu ni,hihihi:P

Ok, tengok tajuk...'I am a physiotherapist'. Yup, Alhamdulillah, sebelum ni menjadi physiotherapy student, but now, dah jadi fisioterapis dah....Syukur sangat2:)

And that's the reason kenapa ayu selalu malas nak update blog. Sebab sibuk ngan kejer..Ayu keje 6 hari tahu? Hanya cuti hari Jumaat jep -_-'"

Ayu keje di Klinik Pakar Orthopaedik & Pusat Fisioterapi, Kemaman. Terletak kat Bandar Chukai Utama. Saper orang kemaman sini? Angkat tangan,hihihi...Kalau sakit2 bdan tu, meh la jumpa ayu kat sini:)

Sebenrnya ayu dah keje sini dah sebulan da,huhu...Tapi baru nak bagitau kan? Bukan apa, ayu ni kan malas nak buka blog. Ayu xserajin korang,hihihi:P

Alhamdulillah, rezeki ayu murah...Terima kasih Allah:)


Tapi hakikatnya....Ayu merindukan zaman2 ketika masih menjadi pelajar fisioterapi dulu....Tension tapi ade ke'best'anya...:)


20 comments:

profmie said... Reply To This Comment

WOW..best x keje kt ctu..

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Wahh, macam best je kan?

Chic Na said... Reply To This Comment

wahh.. nanti cikna terseliuh ke ape boleh mintak ayu urutkan eh. hihi.. happy working ya. :)

Miss Volvo said... Reply To This Comment

keje 6 ari? dasatnyeee

puteri kasih said... Reply To This Comment

semoga terus berjaya...happy working :)

cweet pinky said... Reply To This Comment

wah , tahniah kat awak ,aah , dah lama tgk tak berhupdate nih , CP rase macam nak babap je tuan tanah nih , hehehe , joking :P

Intan Norhaida said... Reply To This Comment

congrats!!!!! klinik private kan tu??? mencabar gaaaaak keje tu kan?? so leh rekomen le kat sape2 yg perlukan fisioterapi kan..:)

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Tahniah dik..keja bebaik yek..

9n0L4 said... Reply To This Comment

sayeeeeee. hehe. tapi akak duk je kat kemaman tu. tahniah ayu. best of luck.

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

selamat brkerja :)

amy syahiera said... Reply To This Comment

wahh ! tahniah sys , selamat bekerja ! nak berjaya mcm sys jugakk :D

M Fizan said... Reply To This Comment

wahh, physiotherapist.... gerun, gerun :D

Globe-Rider said... Reply To This Comment

Alright Ayu..

I'll see you at Bandar Chukai Utama, Kemaman..

:-*

are_lin@yu said... Reply To This Comment

wahh mcm best ja dear ;-)

cIk cUmIe said... Reply To This Comment

hai cik ayumi. :)

boleh la singgah nanti kt tempat keje awk tu.hihi

done follow you. 506 thanks!

http://lifeisacompactcase.blogspot.com/2012/11/palestine-genocide.html

wisata bakti alam said... Reply To This Comment




kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said... Reply To This Comment




kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Badrina Ibtisam said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. Tahniah akak cantik.. May Allah bless you always. =')

Mishter Izwän said... Reply To This Comment

bese la orang bekeja. da tak de mse utk berblog. mcm sy jugak. btw . good luck with ur career . nk sebut pun macam susah. kerjanya tak tau la macam mne kan :)

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

wah da dpt kerja da ayu? alhamdulillah.. tahniah ea.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM