Friday, 9 March 2012

ayu sesat di twitter...sob2...

Assalamu'alaikum...

Hakhak (nak gelak jap)...Arini ayu buat twitter...Selama ni mmg pernah terfikir nak wat twitter tapi xberani nak wat...Sebab ayu rase ayu xfemes kot...So, kalau ayu tulis apa aktiviti ayu pun, xde org nak amik tau,kihkih...

Lagipun rase malu nk wat twitter sbb nmpak sgt ketinggalan zaman bile baru nak join:P

tapi ayu buat da ^_____^ (yeahhhh!)



Tapi ayu sesat,sob2..Ayu xpndai main tweet2 nih...



Sape nak follow ayu? Mehla......(wat muke sedih)

@ayumi_comot




korang ade twitter x? Nanti ayu follow ek?



14 comments:

Syafina Yazid said... Reply To This Comment

nice entry . tapi saya takde twitter larh . hehe~

zizie said... Reply To This Comment

hahaha... mcm mana pulak ayu boleh sesat.. xpe.. zizie pun xfemes.. melalut sorang diri je banyak.. hehe...

Budak cadburry said... Reply To This Comment

akak nak join segmen tue . ikut yg nie

http://mistaqila.blogspot.com/2012/03/segmen-klik-klik-money-income.html

nifi2408 said... Reply To This Comment

Hahaha. Nifi pun melalut sensorang je kat dalam Twitter tu. Kalau ada orang baca, bacalah. Takde pun takpe. Twitter ni macam tempat kita membebel je. :D @nifi2408

Cik Pensil said... Reply To This Comment

hee~ saya takda twitter sebab tak reti gune hehe :)

^_^ Zaza Nur Iman said... Reply To This Comment

zaza ada bt tp xreti guna...huhu...nama xsilap zaza iman...hehe...bru bt je..tp jrg buka..sbb xreti gn...pswd pun igt2 lupa..kena cek dlm buku balik :)

Acik IeyMah said... Reply To This Comment

yuyu..acik x reti nak twitter lah. stkt pesbuk pun jarang nak update2..huhu..lgpun x pemes laa..

Ayumi Comot said... Reply To This Comment

hihi..thanks...ayu dah follow yang bagi nama twitter..yang lum buat lagi, jom buat gak jom,huhu

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

biasa la tu ayu benda baru.. memang la kita sesat dan mesti kekok kan?
macam CKJ mula-mula di blogger.. memang kekok habis la.. hehe..


huhu.. CKJ lagi ketinggalan la nampaknyer.. xde twitter... hehe.. :P

Yana Libra said... Reply To This Comment

xde twitterlah, x reti nak guna..hehe~

cIk JanNah said... Reply To This Comment

jannah ada twitter gak. tp lama gyle tak bukak sbb lebih prefer FB. heeee

Nur Azmatul Uzma said... Reply To This Comment

Uzma follow ayu :) follow uzma balik ye :) @uzma_nur

9n0L4 said... Reply To This Comment

jap lagi kite follow. @Fariza_Zulkifli. ;)

aisya said... Reply To This Comment

nnti sy follow ayu ye.. @aisyaahd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM