Sunday, 4 March 2012

hospital kuantan bakal mem'bambu' saya kaw2...sob333...

Assalamu'alaikum...

Korang cmne? sihat?

Ayu actually ngah nerves la...Lam 2 minggu lagi ayu kena clinical kat hospital Kuantan. Nak tido skang pun dah xlena mana da...

Leh bayang x cmne perasaan budak2 yg amik cos kerja lam spital (cth: doktor,nurse, n opkos la,fisioterapi) kena clinical cmne? siyes scary...Asyik kena bambuuuu je ngan staf2 hospital..Kalu kes ayu, mmg kena ngn fisioterapi2 la....

Salah bg treatment sikit, habis la ko...kalu budak degree lg la, semua teori nak kena tahu...Kalau xtau, kena marah2 dpn patient pun, mana dorang pedulik...

Ayu salu nangis bile balik umah..Ade sekali tu, menangis kat pantry department fisio..Tepon ma smpai teresak2....huhu...

Kdg2, marah tu perlu..cume ayu xpaham, knp perlu marah kaw2 smpai kdg2 buat seseorang tu rase give up nak jadi fisio...Kite kan dh besar, wajar ke marah cm budak2? hurm....mungkin la dorang ade care tersendiri nk ajar kitorang kan?

Cmne nk cakap ek? ayu xmo clinical but I HAVE TO...!!

ok, positif2....hope semuanya ok...moga Hosp Kuantan bg kenangn terindah lam hidup ayu..

aameen....

p/s: so, skang kena study kaw2 sikit (boleh ke? hihi,insya Allah)...xleh blogging sgt..n mungkin blog ni akan terabai la,huhu:P


mintak doa semua...doakan ayu berjaya dpt result yang flying colors sem ni...plisz...huhu

11 comments:

Cik Pensil said... Reply To This Comment

Mungkin dulu senoir2 akak tu kena macam tu, pastu bile time iaorang pulak tu yang diaorang buat macam tu nak balas dendam.. hek2 :D

Akak nanti jangan buat macam tu pulak ye.. hehe

good luck ya! buat yang terBAIK tau, jangan mudah putus asa!

Akak.. nak dengar citer tak? nak tahu tak macam mana kawan saya nak naikkan semagat dia bila dia kecewa dalam pelajaran?

dia citer kan.. bila dia rasa macam nak putus asa, dia akan bayangkan masa depan dia.. dia hidup dalam rumah buruk,pintu pun macam nak roboh, anak2 ramai nak makan susah, duit takda, ada moto cabuk je untuk kegunaan harian kiranya kehidupan yang menyedihkanlah.

bila dia pikir macam tu, terus dia bersemangat nak belajar balik.. and then dia dapat 8A. hew2, mungkin akak boleh guna cara ni bila dah nk putus asa ^_^

semoga berjya :)

ciksukaberangan said... Reply To This Comment

banyakkan bersabar ye... moga Allah permudahkan urusan ^_^ amin~!

::WafaIrdina:: said... Reply To This Comment

sabar yep dear
adat idup
memang cam2
mcm2 jenis org kiter akan jumpe
btw semoge Allah permudah segala urusan kita
all da besh yaa
:D

E y r a a Atiqa said... Reply To This Comment

ade tag name you di

http://blogeyraa.blogspot.com/2012/03/re-seminit-bersama-e-y-r-a-sekali-lagi.htm

Shazwina said... Reply To This Comment

Sabar banyak-2. Kalau dh nma keja cmtu, memang memerlukan ketahanan mental dan fizikal. Don't giveup. You should be proud sbb dlm bidang yg tk rmai org pilih. All the best to you :)

mirmashi said... Reply To This Comment

amin :) . doakan ayu result cemerlang . ayu pom doakan saya ek , result SPM da nak kuar . huk3 .

CekbOlat-bOlat said... Reply To This Comment

ekeke..membambu? -__-

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... Reply To This Comment

gudluck ayu!:D..dh jumpa dh blog ayu dlm follower...sory tau...tq bnyk2...:)

O CIKTEDDY said... Reply To This Comment

insyaAllah sumenya brjln lncar..=D

cIk JanNah said... Reply To This Comment

buat yg terbaik. tapi kalau rasa mereka melampau sangat ayu tegur dengan cara berhemah. biasalah senior kadang nak tunjuk kuasa. lumrah alam. :)

9n0L4 said... Reply To This Comment

pasti ade hikmahnye kan ayu. beleive in Allah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM