Tuesday, 20 March 2012

samat tinggal bloggers yang ayu sayang kuat2~

Assalamu'alaikum...

Hai, bloggers..Tajuk cam nak lari dari dunia blogging ni je kan? x eh...ayu xde la smpai nak lari camtu..Tapi mmg ke arah lari jugak la,huhu(ntah pape je ayat ayu.....)

Sesi mempraktikalkan diri di hospital Kuantan dah pun tibe...Hari ni adelah hari kedua ayu praktikal...Alhamdulillah, lam 2 hari ni, Fisio yang supervised ayu baik2 jep..

Hari ni ayu hepi sbb dapat first new case, Muscular Dystrophy. Penyakit apa tu ek? korang google sendiri la ek? ayu penat la nak taip,hakhak...(Malas nak perah otak sebenarnya,huhu....nak rehat2....malam nnt nak kena study lak).

Tapi yang harunyer, sejak tubuh ayu berada di Kuantan ni, mmg melampau2 homesick ayu (padahal baru 3 hari). Rindu Gelap n Cerah (kucing ayu). Bile tgk gambor dorang pun leh nangis:P

Ayu nak fokus kat praktikal ayu. Ni pun dah last sem..Ayu harap pointer ayu gempak la kali ni..huhu..mohon doa semua gak...So, mebi ayu xkan bukak blog ayu selama ayu praktikal sini. About 3 months gak la ayu akan berhibernate lam dunia blogging nih~

So, samat tinggal la kat korang2..Hope ade yg sudi rindu (uwekkk,hihi)

K....dgn berat hatinyer, insya Allah, jumpe lagi minggu lam bulan 6 nanti..kalu rajin, baru ayu buke blog on weekend






15 comments:

cIk JanNah said... Reply To This Comment

lamanya nak berhibernate??
we miss u ayu!
ekeke

Haruno Hana 하나 said... Reply To This Comment

takpe.. Kak Ayu study baik2 dulu.. biar result gempak giler utk last sem ni :D tp kalau bleh bukak la blog ni masa weekend.. hehe.. jgn risau pasal homesick tu, lama2 akn biasa nanti.. Hana pun pernah jugak kena masa mula2 dok hostel tu.. (^_^)V

faizah husna said... Reply To This Comment

huhu..lmenya...nty rindu sis..<3
jgn lpe kte tau ...hee~ ^_^

izan mama mia said... Reply To This Comment

ahh..nnt rindu le kat ayu..tp demi kerjaya masa depan ayu..ok..kak tgg bln 6 nnt bc entry ayu lagi...slmt ber'praktikal' ayu..jg dr bebaik yer..

grosir Jilbab said... Reply To This Comment

huhu..lmenya...nty rindu sis

kesehatan mata said... Reply To This Comment

jangan tinggalkan sis

Nurul ain said... Reply To This Comment

kuantan area mana tu??

Citra NaniZam said... Reply To This Comment

gud luck ayu!!! miss u

Citra NaniZam said... Reply To This Comment

gud luck ayu!!! miss u

9n0L4 said... Reply To This Comment

takde kawan dahhhh nak main klil klik. huhu.

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

alar... ayu... ! CKJ baru baik dari saket ni.. ayu da hibernate blog.. huhuhu....

Cik Chokie said... Reply To This Comment

Utamakan yang utama :') dah lama sangat tak singgah blog ni dah banyak perubahan. Miza akan doakan kak ayu akan lulu dengan cemerlang n dapat menjalani praktikal dengan sangat baik :)

Humm berat hati nak cakap, lama tak singgah igt baru nak mesra2. tup3 dapat berita sedih :'( Miza akan merindui kak ayu . Berjuang lah demi keluarga, bangsa, agama, dan negara :D

http://khalilahaoki.blogspot.com/ said... Reply To This Comment

good luck ayu 4 ur studies!! support u no matter what!!! dun 4get me! ^_^

Cikgu Ma said... Reply To This Comment

buat apa yg perlu

Noraim said... Reply To This Comment

praktikal baik2 ye. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM