Tuesday, 6 March 2012

Ooo...rupe2nye sbb tu ayu tak dapat follow orang ek?

Assalamu'alaikum...

Alhamdulillah..sgt2 hepi...n ayu dah dpt cari solution nape ayu ade masalah nk follow memollow org sblum ni..

Mula2 ayu ingt sbb lappy ni ade virus..Tapi actually mmg ade virus pun..

Ayu baru tau uper2nya ade limit 300 blog je boleh follow melalui butang follow kat nav bar (butang follow yang atas tu).



Yang ayu punyer ni hodoh jep..ade org buat lawa2 butang follow kat nav bar:)


Kalo nak follow byk2 blog lebih dari 300, kena follow melalui widget follower.


Ni la widget follower (sori print screen xcomel) Letak tau? penting!

Actually, awal2 dulu, mmg ayu follow melalui widget tapi tgh best2 follow, ntah nape xleh lagi follow melalui widget tuh..Ayu rase kes virus kot..Then, ayu follow la melalui butang follow kat nav bar..Tup2 satu hari xleh follow lagi da..

Ayu google la nape..then baru tahu sal ade limit 300 tu..aisey..

Bile dah format balik lappy nih, Alhamdulillah boleh follow melalui widget semula n skang ni ayu dah xleh lg follow org yang melalui butang nav bar tu..Jadi, letak2 la widget follower yep?huhu...


Ni lappy kedua ayu.Hope setia ngan ayu sampai biler2..cayang kamoo!




                                                                                                       

18 comments:

Aien Nia said... Reply To This Comment

taw xpher kan ..sekarang ramai dah blogger xletak widget follower ..So dah taley follow

Myboiler said... Reply To This Comment

follow ayu...boleh pulak he...:)

*Arr said... Reply To This Comment

wahh thanks kak ayu cover tntg perkara ni, tk tau pun sblm ni=='

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

memang limit 300.. hehe.. ok la tu da boleh follow da kan? hehe.. :)

h'zulproperty said... Reply To This Comment

wah! ilmu baru.. mmg taw psal limit 300 tapi xtaw plak ade beza gune nav bar ngan button follow yang satu lagi tue.. thanx 4 da ilmu... hehe~~

Yasmin Aris ♥ said... Reply To This Comment

Dear, kalau jadi cemtuu . (Tak leh follow gune widget follower tu)
Clear je all history kat browser kamu . :)
Biase jadi cemtu sebab history kat browser dah penuh .

eLLa n aLia said... Reply To This Comment

ha'a.. ya.. limit 300. saya dulu pun gitu gak, puas cari sebab..

::WafaIrdina:: said... Reply To This Comment

ou..baru ain tw
ad limit pulak dh
p ain memang xnk letak widget follower
xtw lar knape
hihi
maybe ain jenis xske pollower rama2
but ain nak reader yg setia
cheeewah
btw tengs yaa
:D

Izazaty said... Reply To This Comment

Ouh .tatau la pulak. thnks for the info ayu! :D

Hamba Ilahi said... Reply To This Comment

kak ayuuuuu.. :D
happy blogwalking jugak ya kak ayu nie hehe ^^
tahniah !! ^^

^_^ Zaza Nur Iman said... Reply To This Comment

zaza pun bru thu. :)

Shazwina said... Reply To This Comment

Letak lah widget follower. lagi afdhal kankankan ? Hehe ;)

eiyna zhafirah said... Reply To This Comment

hehe..memang ade limit..
sebab tue kena letak kotak followers :)

atIEsAyAnGkAmU said... Reply To This Comment

laarrrr..ade juga kes tkleh nk memfollow ye dek....

Udinz.com said... Reply To This Comment

follow balik ya..hehe

Yasmin Aris ♥ said... Reply To This Comment

kamu gune google chrome or ape ye ? :)

cIk JanNah said... Reply To This Comment

owh yea ker? jannah pon sama tak leh follow blog orang reramai. malas nak cari solution jannah link letak dalam bloglist jer :P

btw jannah link blog kamu . hehe :P

9n0L4 said... Reply To This Comment

tak suke kalau takde follwer widget. pyh nk follow. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM