Monday, 27 February 2012

Buat Followers yang ayu TAK follow

Assalamu'alaikum...

Skang ayu tensen sungguh la ngn laptop ayu nih...

1)Sori sgt pada followers ayu yang ayu xfollow.

  -Ayu bukan xnak follow..Serius ayu mmg nak follow tapi xtau kenapa laptop ayu ni xleh tekan butang follow kat widget. Mase mula2 blogging dulu, boleh jep...Skang je makin wat hal...

  -Hanya butang follow kat Navbar je ayu leh tekan.

  -Sbb tu ayu xdpt nak follow korang kalau xde nav bar...

  -Lagi 1, ade gak yang xtinggal ape2 link kat page ayu. So, maaf kalau ayu xdapt nak detect.



2)Sori jugak pada followers atau yang xfollow ayu tapi ayu cakap ayu dah follow korang..

  -Masalah ni baru je berlaku tadi n mujur ayu dapat detect.

  -Ayu bukan org yang sesuka hati je ckap dah follow korang tapi bile korang check kat follower, xde langsung ayu...

   -Ayu bukan nak tipu2 korang semata2 nak tambah follower..Nehi, nehi.nehi....

   -Actually ayu dah tekan butang follow banyak2 kali tapi mmg dah kuar tulisan ayu dah follow korang. Tapi bile ayu tekan lg sekali butang follow, dia xkuar butang 'stop following' tapi still kuar butang 'follow'.

   -Ayu ingtkn dia lmbat nak refresh balik.So, dgn happily, ayu follow korang padahal bile cek kat dashboard, amik ko....! Xde langsung senarai blog2 korang kat dashboard ayu...

   -Lagipun mujur la ayu ade tnya sorang follower ayu suh check ayu dah follow lum. Dia ckp x de pun ayu follow dia pdahl berkali2 gak la ayu tekan butang follow tu...


akhir kata,
 
Ayu bukan penipu...ayu orang baru lagi lam dunia blogging nih..Ayu tahu apa akibat jadi blogger penipu...N ayu xnak cmtu...:(

Mmg xdinafikan laptop ni mmg ade virus da..so, insya Allah balik kemaman nnt, ayu nak format lappy nih...

Ayu xnak lappy ni rosakkan imej ayu dalam dunia blogging nih...

ayu mx maaf pada semua...Nnt kalau dah format laptop n semuanya ok, ayu akan follow org yang ayu xboleh nk follow tu...Sabar eh?


Mungkin muke ni ade muke penipu..tapi insya Allah, ayu bukan jenis penipu...

p/s: ade yang ayu dah follow tadi guna laptop kawan ayu :)



                                                                                                       

13 comments:

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

biasa la tu ayu.. masalah teknikal.. :)

yayann zain said... Reply To This Comment

it's okay syg :) hopes kte still keep in touch yaa ;)

obi said... Reply To This Comment

heh..xfolo xpe...asalkan klas membaca.. :)

Ayumi Comot said... Reply To This Comment

thanks sume...huhu..(sob2...terharu2)

mirmashi94 said... Reply To This Comment

lau baca entry lepas tue komen lagi meaningful bagi saya . hehe . masehh ayu selalu komen entry saya :)

EYFAalias said... Reply To This Comment

hehehe. takpe takpe kite paham :P

CikFi said... Reply To This Comment

same lah kite..kite bru je dlm dunia blog nih ^_^

niedaida said... Reply To This Comment

xpe lh kak,nieda pom orang baru at dunia blog nie,tapi akak mcm dh lme jgak je:)

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

widget demam tuh..hihihi

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... Reply To This Comment

hihi..xpe ayu..asal still brkwn..nnti lptop ok leh ler slow2 follow kwn;)

O CIKTEDDY said... Reply To This Comment

oh xpe2..cik faham..hrap cepat2 la elok laptop tu ye spy xde slh fham lagi ^__^

saya dewi said... Reply To This Comment

biasa la tueh ayu. dewi pun pernah kena macam tueh. huhuuu. seteres jadinya. tapi jangan bimbang insyaALLAH nanti oke la balek ^^


haip manade muka sayang muka pencuri. pepandai je tau! ayu memang ayuuu. gadis ayuuuu. ^^

9n0L4 said... Reply To This Comment

dah follow akak kan? hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM