Sunday, 26 February 2012

Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012

Assalamu'alaikum...

eh? join giveaway lagi? baru je join satu giveaway baru2 nih...uhhhh, keje research xsiap agi nih *serabut2...Ok2, pasni tutup blog, wat keje plak..

Janji? Janji!!!!


Kalau ade yg nak join2 gak, ni link blog owner dier...

Comel kan 2 beranak nih? *nak baby jugak...dah lama ma xberanak adik kecik*

Ni kate2 semangat ayu tuk pujuk diri *kebetulan skang tgh mood sedih sikit*

----> Kadang2 kite rase sedih dengan apa yang berlaku. Kita harapkan camni, tup2 dapat camtu..Kite harapkan gini, jadi gitu plak..Kite boleh rancang hala tuju hidup kiter, tapi Allah juga merancang perjalanan hidup kite. Bezanya, kite rancang hidup kite dgn pemikiran dan hati, tapi Allah merancang hidup kita kerana sifatNya Yang Maha Tahu..So, jgn sedih2..Allah knows the best!

Jom join GA nih...!!!

Support bloggers, yeahhh!

                                                                                                       

5 comments:

Jacquelina U. said... Reply To This Comment

ayu,cmna erk nak buat url blog yang ada 'www.' tu? yg mcm ayu pnya turh. pham tak? hehek. tq.

Ayumi Comot said... Reply To This Comment

@Jacquelina U.

yep2,ayu paham,huhu...tapi ayu sndiri xtau nape leh ade www tu..?penting ke ade mnde tu?huhu..siyes ayu xtau:)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said... Reply To This Comment

wat keje2..dh jnji kn kt atas...hihi:P

Myboiler said... Reply To This Comment

thanx kerna singgah blog boiler...

Mala Nasohah said... Reply To This Comment

salam..
hi ayu..tekiu sbb sudi join GA .sudi baca n komen entry saya yang tak seberapa tu.tqvm :)
Salam kenal yea..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM