Wednesday, 22 February 2012

Pemergian Adik Faris...

Assalamu'alaikum...

Sebelum ni, ayu pernah tulis ttg adik Faris kat sini..

Dan hari ni tgh blog walking, ayu terbaca satu entry yang adik Faris dah pergi buat selama2nya...Boleh singgah sini tuk tahu lebih lanjut saat2 akhir adik Faris.

Maha Suci Allah yang telah menetapkan setiap perjalanan takdir hambaNya, ayu yakin, ini adalah takdir terbaik buat adik Faris..

Jika pemergiannya mampu menamatkan penderitaannya di dunia, biarkanlah dia pergi...Lepaskanlah...Kasihanilah dia...




                                                                                                       

11 comments:

Suraya Aris said... Reply To This Comment

redhakanlah pemergiannya dari dia hidup tersiksa dengan kesakitan nya itu. al-fatihah.

lovelywa said... Reply To This Comment

ada gak baca kat fb arinih..akak tak folo sgt cite psl arwah..apapun, moga dia gembira di syurga..

O CIKTEDDY said... Reply To This Comment

innalillah..Al Fatihah..

[PCL] said... Reply To This Comment

al fatihah.

EZAD AMIR said... Reply To This Comment

al fatihah...Allah syg kan dia.Kesiankan kt parent dorg.tak sempat tgk anak yg dilahirkan ni mbesar mcm bdk2 lain...
(=.=")
ada hikamh disebalik semua ni.
Skurang2nya syurga terjamin utk dia.

ermm...alang2 sy singgah ni izinkan sy follow terus lah ye..huhu

9n0L4 said... Reply To This Comment

al fatihah. buat ibu², hargai lah mase bersame anak.

Cik Ziera said... Reply To This Comment

kesian dia.. :(

Rafflesia™ said... Reply To This Comment

Al-Fatihah...

misskonspirasi said... Reply To This Comment

Innalillahi wa`inna i`laihi roji`un.. Alfatihah syurga menanti beliau disana..

shahdiana said... Reply To This Comment

ada jugak baca kisah dia ni...sedih kan sebagai seorang ibu....oleh itu sayangilah anak anda...kita semua ni hanya pinjaman saja..

EYFAalias said... Reply To This Comment

Al-Fatihah :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM