Saturday, 18 February 2012

first entry :)

Assalamu'alaikum, semua:)

Alhamdulillah, tetibe Allah kurniakan ayu idea tuk hasilkan blog ni so that ayu leh share ilmu2 drp Allah tuk kite semua...N ayu pun harap gak, korang leh la share ilmu2 yg korang ade ngan ayu...

Ehem, mukadimah...ayu ni bukanlah sape2 pun. Xjugak ayu n comel cam korang...hihihi...Umur skang 23 je baru (tua da T__T). Skang final year physiotherapy kat UITM Puncak Alam...Masih lagi dara (kuikui). So, mmngdangkan ayu ni BARU (uwek) 23 tahun, still belajar n lum agi jd isteri org, means, sowi sgt2 la kalo ayat2 ayu kat sini cam haram n childish sket..Ampun2...

ayu cipta blog ni esp more tuk bincang2kan sal ilmu pompuan2, anak dara n wanita..Kirenya ttg kesihatan n kecantikn wanita la...ye la, sape xmo cantik n gebu2 je kan? So, let's share here...Sgt berbesar hati kalo korang dpt follow belog huduh ni,huuuu~

Sehingga itu, ilmu dari Allah, tangan untuk insan~

Wallahu'alam:)

Ni la Ayu..(sila muntah sekarang,huhu)

4 comments:

LAici KAng Ais said... Reply To This Comment

byk dah follower br 5 entry.hebat2.happy berblogging yo.hee

shahdiana said... Reply To This Comment

welcome to blogging world...hebat blog ni...

Acik IeyMah said... Reply To This Comment

Selamat berblogging dear.hikhikhik..

9n0L4 said... Reply To This Comment

1st entry? hehe. saje godek. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All reserved to Ayumi.Edited by TehaaNFM